Frakt og levering

Levering

Alle varer i nettbutikken vår skal være på lager til en hver tid. Bestillinger effektueres normalt i løpet av 1-3 virkedager, men vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for noen varer. Varene blir levert med Bring til ditt nærmeste utleveringssted og vil normalt ikke ta mer enn 1-7 dager, avhengig av hvor man bor i landet.
Mindre forsendelser (0-36kg) sendes med Bring. Når varene sendes fra vårt lager vil man motta en sms/epost med sporingsnummer slik at man kan følge sin leveranse på Bring.no
Større forsendelser (36-99 kg) er for store til å levere ut i butikk. Når varene er kommet frem til utleveringssted vil Bring ta kontakt per telefon for å avtale hjemlevering til deg, hjemlevering skjer på dagtid mellom 08.00-16.00
I ferieperioder og helligdager må det beregnes noe lengre leveringstid enn normalt grunnet ferieavvikling hos oss og transportør.

Frakt

Vi gir deg som kunde flere valgmuligheter for frakt når du kommer til kassen. Fri frakt ved ordre over 1500,- Fraktprisene oppdateres ut fra postnummer og valg av type frakt. Du kan blant annet velge mellom å få varen sendt hjem til deg eller velge et postkontor i ditt nærområde.
Omkostningene ved retur av uavhentede pakker faktureres kunden.

NB! Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard.